De perfecte match tussen vraag
en aanbod in boomkwekerijproducten

 

Registreer nu!

TSD applicatie

Gebruikers

“Snelle verwerking van aanbodsinformatie is in deze tijd cruciaal voor ons. Onze leveranciers kunnen onze inkoop sneller verwerken dankzij TreeCommerce® Messenger, omdat ze niets meer hoeven in te typen.”
Heideveld BV

“Gemakkelijke en snelle communicatietool die ons tijd bespaart, waardoor wij ons kunnen focussen op wat er echt toe doet bij ons zakendoen, luisteren naar de klant, en een compleet pakket kwaliteitsplanten aanbieden, op tijd en foutloos geleverd tegen een concurrerende prijs, zoals het moet zijn.”
SAP Holland

“De inkoop van mijn klant is met slechts een paar muisklikken ingevoerd, ingedeeld en opgenomen in de planning.”
WTM de Boer

“Wij gebruiken TreeCommerce® Messenger een tijdje en het werkt lekker. Iedere week versturen we onze voorraadlijst via TreeCommerce® Messenger naar de aangesloten groothandels. Naar klanten die in het seizoen dagelijks bij ons bestellen. Zij weten wat er in voorraad is en we ontvangen hun bestellingen digitaal. De bestellingen worden met een paar klikken verwerkt in WinTree®. Het bespaart ons zeker een half uur per week bij het verwerken van de orders. We krijgen de bestellingen van onze klanten nu op allerlei manieren binnen (e-mail, Excel, telefonisch). We zien dat TreeCommerce® Messenger nu al voordeel oplevert. Het zou mooi zijn als meer groothandels op deze manier gaan bestellen.”
Gebr. Rotteveel